Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Hulchul.

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Hulchul. op di sep 18, 2012 7:33 am

Dalayla

Dalayla
United Community Elite
United Community Elite

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]

Dit verhaal gaat over twee invloedrijke en in weelde levende families die lijnrecht tegenover elkaar staan, door verraad en haat in het verleden.

Het gaat over een vader, Angar Chand (Amrish Puri)met zijn vier zoons: Balram (Jackie Shroff), Kishen (Paresh Rawal), Shakti (Arbaaz Khan) en de jongste Jai (Akshaye Khanna), de vijanden van Laxmi Devi (Lakshmi) de grootmoeder van de beeldschone Anjali (Kareena Kapoor).

Jai en Anjali zitten op dezelfde college maar ze haten elkaar als de pest. Iedere keer wanneer zij met elkaar in aanraking komen, krijgen ze ruzie of flikken ze elkaar kunstjes.

Op een dag werd bekend gemaakt dat Anjali zou gaan trouwen met een invloedrijke man, een soort burgemeester, en ze zou haar studie Rechten stopzetten om haar huwelijkse plichten te vervolmaken.
Na een groot afscheid van school, vertrekt ze, maar algauw keert ze terug met lege handen. De verloofde werd bedreigd met ontslag en afname van zijn goederen als hij met haar zou trouwen. Beschaamd komt Anjali terug en wordt ze gepest door vooral Jai.

Huilend gaat ze naar huis en bevalt haar neven en ooms om Jai een lesje te leren, maar haar grootmoeder Laxmi Devi heeft andere plannen.. Ze beveelt Anjali om te doen alsof ze verliefd is op Jai, zodat hij gek op haar wordt en zijn familie verlaat voor haar.

Toevallig krijgt Jai ook dezelfde adviezen van zijn beste vriend Lucky....


[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]

Ondertiteling is aanwezig in het Engels.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum