Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Dulha Mil Gaya.

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Dulha Mil Gaya. op di sep 18, 2012 8:31 am

Dalayla

Dalayla
United Community Elite
United Community Elite

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]

Donsai (Fardeen Khan) heeft alles van zijn onlangs overleden vader geerfd, maar dan krijgt hij van zijn advocaat te horen dat hij alles verliest als hij niet binnen twee weken trouwt.

Hierop gaat hij naar een Punjabi dorpje, en trouwt er met Samarpreet (Ishita Sharma), waarna hij haar zo achterlaat en verder gaat met playen en feesten.

De ultraverliefde Samarpreet komt aan bij zijn woning en ziet hem zoenend en wel met een willekeurig meisje en loopt verdrietig weg. Onderweg wordt ze aangereden en valt precies voor de limousine van het topmodel Shimmer (Shushmita Sen), die besluit het arme ding mee naar haar woning te nemen.

Daar vertelt Samarpreet het hele verhaal en tot haar schrik en ongeloof komt ze erachter dat haar beste vriend en toch een beetje vijand Donsai, de man die al zijn hele leven het huwelijk afzweert, gewoon getrouwd is in het geniep. Samen met haar hulpjes smeden ze een plan om Donsai verliefd te doen worden op Samarpreet, waarna Samarpreet ineens een heel ander uiterlijk en een beetje een andere naam krijgt, Samara.

Intussen probeert Samarpreet ook te zorgen dat Shimmer zich toegeeft aan haar verliefdheid op de stinkend rijke PRG (Shah Rukh Khan), die al jaren op haar jawoord wacht..


[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]

Met Engelse ondertiteling, klik op het = knopje rechts onder het filmpje!

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum